П`ятниця, 29/Бер/2024, 03:33Вітаю Вас Гість | RSS
Рокитнянський ЗЗСО №2
Меню сайту
Категорії розділу
Освіта [7]
Все про освіту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:12
Увага! Навчальний заклад відновлює навчання!

Шановні учні та батьки!

Рокитнянський КЗЗСО №2 повідомляє про те, що:

1. 01.09.2020 року у закладі відбудеться свято День знань.

2. Усіх учнів класні керівники зустрічатимуть при вході в заклад.

3. Лінійки для всіх не буде, а по класах відбудеться зустріч вчителя та учнів на 08:30.

4. 11-ий та 1-ий класи святкуватимуть День Знань на дистанції від інших класів з дотриманням карантинних вимог.

5. Вхід до приміщень закладу дозволений лише для учнів та працівників закладу. Батькам та супроводжуючим вхід до приміщень закладу ЗАБОРОНЕНО (крім батьків, які супроводжують учнів з особливими освітніми потребами).

6. При вході до закладу/класу руки потрібно обробляти антисептиком.

7. Вхід у заклад без маски заборонений.

8. У коридорах та фойє НЕ допускається пересування учнів без масок, на уроках маски дозволяється знімати. (Виключення – учні 1- 4 класів, яким дозволяється перебувати у закладі без маски).

9. Учні закладу повинні мати засоби індивідуального захисту, а саме – захисні маски одноразові чи багаторазові, невелику ємність з антисептиком, дві запасні маски, вологі серветки, воду, оскільки забезпечення питного режиму у закладі не буде!

10. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок у закладі будуть наявні спеціальні урни «Для використаних засобів індивідуального захисту».

11. Вчителям, персоналу та учням щоранку будуть проводити температурний скринінг.

12. Протягом робочого дня учні перебуватимуть лише в своєму класі. Рух учнів по закладу буде обмежено. Учителі приходитимуть на урок до учнів у клас. Переходити в інший кабінет учні будуть лише на деякі предмети (фізкультура, інформатика тощо).

13. Харчування у їдальні закладу буде організовано з дотриманням протиепідемічних вимог (для кожного класу будуть відведені окремі перерви та обідні столи).

14. Удома щоранку батьки зобов'язані проводити моніторинг стану здоров'я дитини та вимірювати температуру. Дітей з ознаками респіраторних захворювань слід залишати вдома.

15. Щоденно, перед початком занять, класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. У разі виявлення ознак захворювання учні тимчасово ізолюватимуться в спеціально відведене приміщення закладу, після інформування батьків (інших законних представників дитини) та Рокитнянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини прийматиметься узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.

16. Спосіб комунікації батьки спільно із класним керівником вирішують самостійно. Для отримання оперативної інформації в кожному класі створюється група батьків у Viber. 

17. Якщо упродовж навчального року дитина після хвороби приступає до навчання, батьки зобов’язані надати медичну довідку про те, що дитина здорова.

18. БАТЬКИ, ПАМ'ЯТАЙТЕ ПРО ВЛАСНУ ПЕРСОНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПРАВДИВІСТЬ ІНФОРМАЦІЇ ПРО СТАН ЗДОРОВ'Я ДИТИНИ!

19. Правила розроблені з урахуванням протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину, затверджених постановою МОЗ України №50 від 22.08.2020 р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» https://osvita.ua/legislation/other/76059/

Переглядів: 187 | Додав: NataKoval | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту