П`ятниця, 26/Кві/2024, 21:18Вітаю Вас Гість | RSS
Рокитнянський ЗЗСО №2
Меню сайту
Категорії розділу
Освіта [7]
Все про освіту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:03
Шкільна екскурсія «Дністровський Круїз»

   Цікавою і змістовною була поїздка  учнів 6,8 класів до фантастичного міста, яке належить до найгарніших міст світу завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезної концентрації архітектурних пам’яток. Кам’янець-Подільський визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні, яку організувала класний керівник 8 класу Романюк Л.О. 

    Екскурсія почалася круїзом по Дністру серед «Подільських Товтр» на великому кораблі, де учні спілкувалися з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, мали  можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших куточках України.

 Продовжилась екскурсія по Кам’янці-Подільському та його найвідомішій старовинній фортеці, яка збереглася до наших часів.

   Відвідали фортецю в Хотині (ХІІІ-ХХ ст.),  яка досі вражає високими 40-метровими стінами, 65 метровою криницею та чудовою панорамою Дністра. Фортеця відігравала важливу роль в житті багатьох творців історії.

   А з Хотина екскурсійна пригода продовжилась у   с. Бакота – справжній шматочок раю, який знаходиться  на території Національного природного парку.  Діти побачили чудовий гірський ландшафт, розкішні ліси, безкраї луки, мали можливість напитися надзвичайної води з цілющих джерел. Цим місцем неможливо не захоплюватися і не полюбити його.  Саме ж слово “бакота” перекладається як “бажане”. І дійсно, місце це дуже бажане, адже досить його тільки раз відвідати, як хочеться приїжджати туди знов і знов. На цьому місці кожен  з учнів відчув спокій у гармонії з природою.

Ця подорож учням запам’яталася назавжди, адже крім пізнавальних екскурсій діти поєднали приємне з корисним: повноцінно харчувалися, відвідували басейн і дискотеку.  Усі  залишилися неабияк задоволеними таким дозвіллям.

Переглядів: 383 | Додав: NataKoval | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту