Вівторок, 16/Кві/2024, 19:09Вітаю Вас Гість | RSS
Рокитнянський ЗЗСО №2
Меню сайту
Категорії розділу
Освіта [7]
Все про освіту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:56
День безпечного Інтернету

   5 лютого відзначається День безпеки в Інтернеті.

  Вчитель інформатики Коваль Н. О. разом із учнями 8 класу провели вікторину "Безпечний Інтернет" та інформаційні хвилинки "Цікаві факти про Інтернет" для учнів початкових класів.

  Лідери нашого навчального закладу  провели бліц-опитування учнів та вчителів школи  з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет, учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. Провели індивідуальну інформаційну бесіду «Неприємності в мережі Інтернет». Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій. Визначили позитивний і негативний вплив Інтернету на підлітків. Учні  визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.

  По закінченню опитування «кореспонденти», вивчивши результати опитування, зробили висновок та визначили негативний вплив мережі на підростаюче покоління:

  • Інтернет має велике значення для всіх учасників навчального процесу.
  • Більшість опитаних не визнає себе інтернетзалежними.
  • В середньому,  Інтернетом можуть не користуватися один день.
  • Позитивною стороною Інтернет мережі вважають здобуття додаткової інформації.
  • Негативна сторона Інтернету – це погіршення зору, психічна залежність, шахрайство.

На предметі «Громадянська освіта» учні 10 класу писали твір-роздум «Яку роль відіграє Інтернет у моєму житті».

    Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

    У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаною мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

  Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.

Переглядів: 445 | Додав: NataKoval | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту